Bjørn Vigen

Bjørn Vigen

Så var vi der igjen...

Mine motorsyklerPosted by Bjørn's MC Blogg 13 Dec, 2011 22:30:36

Vel, vel, så var vi der igjen. Jeg hadde jo i utgangspunktet, som tidligere nevnt, kun tenkt å småfikse litt på V11'n i vinter. Så utviklet det seg til et litt mer omfattende prosjekt, men fortsatt uten lakkering av ramme osv. Men, etter et litt uheldig besøk av en kreativ gjeng (med kreativiserende drikke...), blir skrittet tatt helt ut. Noen kom da på at rødfargen på rammen burde matche de nye rødelokserte hendlene. Faktisk en meget god ide (!), bortsett fra det faktum at da må alt ribbes av og alle rammedeler bortsett fra selve hovedrammen sendes til sandblåsing. Rammen skal lakkeres i noe som heter Metalcast fra Dupli Color, trolig det nærmeste man kommer eloksering på sprayboks.

Videre har hugger og spoiler ankommet fra Stucchi Luigi, og jeg jobber litt med meg selv om jeg skal tilpasse en Aprilia RSV carbon framskjerm for å matche huggeren i carbon eller beholde den grønne originale. Alt det grønne er sendt til klarlakk, og det meste av deler og skruer er ankommet heimen, klart for montering når den tid kommer.

Vel, slik ser den ut nå. Enda ikke helt ferdig demontert:

Trolig de dyreste hendlene jeg har kjøpt (selvom jeg kjøpte de billig på eBay...):

Skal, skal ikke. Trolig skal...:

Den må jo matche den nye huggeren i carbon. Men, hvilken farge skal baksvingen ha? Sort, rød som rammen, eller sølv som felgen?

Dupli-Color Metalcast. Jeg har sett mye bra resultater med denne. Og noen dårlige...