Bjørn Vigen

Bjørn Vigen

Moto Guzzi V11 Sport

Mine motorsyklerPosted by Bjørn's MC Blogg 01 Aug, 2011 14:06:28

Jeg har vel aldri vært helt A4 med hensyn til sykkelvalg, og har etter hvert fått en liten forkjærlighet for sykler med V-twin, og da helst store eller med overlading.

For endel år siden så jeg på Moto Guzzi som noe klumpete og sært, for et par år siden begynte de å tiltale meg, og nå har jeg kjøpt min første Guzzi. En gul (/grønn) V11 Sport fra 2001. Motoren er svær klædd med to digre sylindre stikkende ut på siden, som sender dyp torden ut gjennom de to pottene. Vibrasjonene er absolutt tilstede, og når sykkelen står å rister på tomgang er liksom området rundt motoren litt uklart... V11' har clip-on styre direkte boltet til gaffelen, og alle vibrasjonene fra motoren sendes rett opp i styret. Om du ikke har lært deg gode avslapningsteknikker som gjør at du ikke holder hardt i styret, er du trolig nummen etter bare noen minutter.

Draget er rått og direkte, den er forbausende lettkjørt og har meget gode bremser, selv sammenliknet med nye sportsykler. Viktigst av alt er imidlertid at den formidler noe det er en stund siden jeg har følt, nemlig kjøreglede. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med dette gule 'smykket' av en sykkel. Jeg skriver smykke i anførsel fordi tidligere eier nok ikke har vært den ivrigste med svamp og polish, og den trenger derfor litt tlc. Og det skal den få.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.