Bjørn Vigen

Bjørn Vigen

CX 500 Turbo - innspurten

Mine motorsyklerPosted by Bjørn's MC Blogg 22 Aug, 2011 20:39:54

Etter over et og et halvt år begynner nå CX'n å nærme seg målstreken. Det tekniske er ferdig og sykkelen er prøvestartet og varmkjørt. Utrolig nok startet den på 'første forsøk', og etter noen små feilsøk og skifte av en defekt pulsgiver gikk den pent også. Karosseriet har fått sin jomfruelige hvite perlemorslakk og et strøk klarlakk, dekalene er i ferd med å finne veien på sykkelen, og man begynner å ane den kule fargekombinasjonen hvit, grå og fluoriserende rød. Dekalene er reproduserte av BDesigns i Canada, og er ekstremt bra. Trorlig bedre enn de originale. Jeg hadde også valget på de fluoriserende stripene om jeg ville ha 1982 original 'fluo red' striper, som de har reprodusert fra en kåpe som ikke har vært eksponert for lys, eller 'fluo orange' som er mer 'bleket' i fargen slik de blir etter år i sola. Jeg valgte 'fluo red' som den var i 1982.

Start! Bensin intravinøst fra tank fra påhengsmotoren:

Jomfruelig hvit perlemor, klar for dekaler:

Dekalene er kommet på og man aner sluttresultatet. Kåper og deksler er montert på sykkelen både for å få linet stripene riktig, og fordi det er stabilt og jobbe med:

'OBRUT', det eneste riktige dekalet på frontdekselet!

Nå gjenstår kun å lakkere de grå feltene og siste strøk klarlakk, samt fiffe opp noen svarte innerkåpepaneler, før sluttmonteringen kan begynne. Jeg tror ikke jomfruturen blir før til våren, men det skal uansett bli morsomt å få den ferdig. Så vil kanskje de vittige spørre seg hva jeg skal gå igang med nå? Vel, det er her V11'n kommer inn i bildet...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by hans 13 Dec, 2011 22:43:26

Når får vi bilder av ferdig Obrut?