Bjørn Vigen

Bjørn Vigen

Innspurt og Jomfrutur med V11'n

Mine motorsyklerPosted by Bjørn's MC Blogg 15 Apr, 2012 18:47:06

Etter litt ekstra venting på deler og noe spesialverktøy, ble innspurten noe mer hektisk enn ønsket. Jeg hadde håpet at den skulle være ferdig i god tid før påske, men ting ville det anderledes. Men første helg etter påske var det endelig klart for søndagstur med Klubben. Dagen for jomfrutur opprant med regn og 5 grader, og jeg måtte gå en liten runde med meg selv for å ta den nystriga V11'n ut i møkkaværet. V11'n har i tillegg til det estetiske fått skiftet alle hjullagre, clutch, svingarmslagre, styrelagre, synkronisert spjellhus, justert ventiler, og skiftet alt av oljer. Forskjellen var merkbar. Motoren malte som en katt og sykkelen var vesentlig mer retningsstabil en det den var i fjor.

Vel, her er noen bilder fra siste fase av prosjektet:

Test av fargekombinasjonen rød candy og lime. Jeg var mer enn fornøyd:

Ting er endelig på vei isammen igjen:

Hjul og fjæringskomponenter finner sin plass:

Plassering av ledningsnettet var noe skikkelig herk! Heldigvis hadde jeg tatt noen bilder før jeg plukket ting frahverandre, da den originale verkstedhåndboken er totalt ubrukelig!

Her er ihvertfall alt det elektriske på plass, og jeg ventet nå bare på en gjengetapp til å få gjenget inn en ny svingarmsbolt.

Ferdig V11:

Den 'åpne' baksvingen med carbon hugger syns jeg er mye penere enn den plastklædden som sitter der originalt. Jeg har også lagt inn en beskyttelsesplate i baksvingen som beskytter mot sprut inn mot gearkassen.

Og her et bilde fra første tur; over Solbergfoss sammen med Ski MC Klubb:


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.